Hozzávalók:
250 g tört burgonya, 2 lágyan felvert tojás, 1 bögre tej, ¾ bögre tejföl, 60 gramm olvasztott vaj, fél teáskanál sütőporral összeszitált 2 ½ bögre finomliszt, 3 evőkanál frissen aprított metélőhagyma
Elkészítés:
A burgonyát tedd egy edénybe, s alaposan keverd össze a tojással, tejföllel valamint a vajjal. A metélőhagyát add a liszthez, majd keverd el a krumplipürében.
A masszát kanalazd 6 db 250 ml-es, kivajazott formába, s 180 fokon, 25-30 percig vagy tűpróbáig süsd. Melegen és hidegen egyaránt tálalhatod.
250 g tört burgonya, 2 lágyan felvert tojás, 1 bögre tej, ¾ bögre tejföl, 60 gramm olvasztott vaj, fél teáskanál sütőporral összeszitált 2 ½ bögre finomliszt, 3 evőkanál frissen aprított metélőhagyma
Elkészítés:
A burgonyát tedd egy edénybe, s alaposan keverd össze a tojással, tejföllel valamint a vajjal. A metélőhagyát add a liszthez, majd keverd el a krumplipürében.
A masszát kanalazd 6 db 250 ml-es, kivajazott formába, s 180 fokon, 25-30 percig vagy tűpróbáig süsd. Melegen és hidegen egyaránt tálalhatod.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése