Hozzávalók:
5 dkg Rama margarin, 10 dkg étcsoki, 10 dkg mandula, 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
A meghámozott mandulát fölszeleteljük, és megpirítjuk. Vízgőz felett felolvasztjuk az étcsokoládét a margarinnal, aztán belekeverjük a pirított mandulát és a vaníliás cukrot. Kiskanállal golyókat formázunk a masszából, egy beolajozott sütőpapírra sorakoztatjuk őket, és beletesszük a hűtőszekrénybe, hogy megszilárduljanak.
5 dkg Rama margarin, 10 dkg étcsoki, 10 dkg mandula, 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
A meghámozott mandulát fölszeleteljük, és megpirítjuk. Vízgőz felett felolvasztjuk az étcsokoládét a margarinnal, aztán belekeverjük a pirított mandulát és a vaníliás cukrot. Kiskanállal golyókat formázunk a masszából, egy beolajozott sütőpapírra sorakoztatjuk őket, és beletesszük a hűtőszekrénybe, hogy megszilárduljanak.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése